O nama:

Novootvoreni dom “Vitalis” smešten je u mirnom delu Zemuna u ulici Petra Kočica 35.a.Raspolaze sa svojih 500 m² i nudi tri zasebne jedinice sa četiri ili pet dvokrevetnih soba.Na taj način nudi komfor i udobnost svojim korisnicima.U ovom domu prepuštate se mladom i stručnom timu ljudi koji su obučeni i visokokvalifikovani za rad sa Vašim najmilijima.Razgovaraju na više jezika,vrše nadzor i negu po visokim evropski  standardima 24 sata dnevno.Prijatnu atmosferu i lepo druženje upotpuniće bašta u mirnom delu kuće.Korisnici doma “Vitalis” čine zavisna,poluzavisna i nezavisna kategorija ljudi.Učinićemo sve da i Vi i Vaši članovi porodice budete uvek zadovoljni.

M i s i j a

Svojom ponudom i uslugama težimo da stvorimo najbolje uslove za naše korisnike. Uz stručne i motivisane radnike,kontinuiranu edukaciju,nudimo kvalitetnu uslugu i prijatnu atmosferu u ugodnom okruženju. Posredstvom naših usluga,želimo doprineti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika u društvenom i prirodnom okruženju..

V i z i j a

Naša vizija je da kontinuirano težimo postavljanju viših standarda kako u oblasti smeštaja,zdravstvenih usluga i ishrane, tako i u oblasti socijalizacije i okupacije korisnika.Naša vizija ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za ustanovu koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

C i lj e v i

Ciljevi naše ustanove predstavljaju težnje ka zadovoljavanju misija ustanove,željenim budućim stanjima kao i rezultatima koje je potrebno ostvariti planiranim i organizovanim aktivnostima naših korisnika. Ciljevi predstavljaju primarnu plansku odluku u postupku razvoja ustanove. Ciljevima su podređene sve druge planske odluke i pojedinačni planovi i programi.Ciljevi su najznačajniji pokretači ukupne aktivnosti naše ustanove i sredstvo kontrole efikasnosti rada.

Upoznajte tim doma Vitalis: